Politica de confidențialitate

Citiți cu atenție politica de confidențialitate Revo Natural

Revo Natural își prețuiește clienții și își ia angajamentul de a respecta în permanență dreptul la intimitate al acestora.

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 679/2016 al parlamentului European și al Consiliului pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Revo Natural colectează date de la clienții săi în următoarele scopuri:

 • - Îndeplinirea obiectului de activitate al societății, respectiv comerț online și prin call-center cu produse.
 • - Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurării acurateţii informaţiilor și conţinutului documentelor întocmite în exercitarea activității societății noastre, constituie o obligație a clientului.
 • - Informarea utilizatorilor privind statusul (situația) comenzilor efectuate.
 • - Activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate - oferte, promoții, mesaje publicitare, media, trimiterea de newslettere, cupoane cadou, felicitări sau alte mesaje speciale.
 • - Activități legate de comerțul online și de expedierea produselor achiziționate online, activități administrative (facturare produse achiziționate, trimiterea produselor prin firmele de curierat etc.).

Când vă sunt colectate datele personale:

 • - Când finalizați o comandă (date necesare pentru livrarea cu succes a comenzii).
 • - În cazul completării formularelor de pe site, abonarea la newsletter, descărcarea unor documente prin e-mail.
 • - Atunci când interacționați cu pagina revo natural pe rețele de socializare.
 • - Atunci când vă înscrieți la un concurs organizat de Revo Natural.
 • - Atunci când ne contactați pentru a cere informații suplimentare în vederea lansării unei comenzi sau în cazul unei reclamații.

Ce date personale vă sunt colectate?

 • - Dacă v-ați făcut o comanda pe www.revonatural.ro vă sunt colectate: numele, adresa de livrare și/sau de facturare, adresa de e-mail și numărul de telefon.
 • - Pentru a-ți oferi un serviciu premium, păstrăm notițe despre preferințele tale ca urmare a comenzilor, discuțiilor telefonice, sugestiilor sau reclamațiilor.
 • - Pentru a analiza și îmbunătății calitatea serviciilor oferite online, păstrăm detalii despre activitatea ta pe site-ul www.revonatural.ro
 • - Informații colectate prin intermediul Cookie-urilor din web browser.

Datele tale personale îți vor fi cerute și colectate doar atunci când este nevoie sau este în interesul tău și îți pot îmbunătăți experiența de cumpărare online. Original Revo Brand se angajează să nu colecteze datele pe o perioadă mai lungă decât cea necesară scopului pentru care au fost colectate.

Ce drepturi aveți asupra colectării datelor cu caracter personal?

 • - Corectarea datelor colectate despre dumneavoastră atunci când acestea sunt incorecte, incomplete sau învechite.
 • - Să vă dezabonați de la informațiile pe care le primiți pe e-mail, telefonic sau în scris.
 • - Puteți solicita încetarea marketingului direct (fie prin anumite canale, fie prin toate canalele).

Prin furnizarea adresei de e-mail și prin completarea datelor dumneavoastră personale pe site-ul www.revonatural.ro vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca aceste informații să intre în baza noastră de date și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta în scopurile mai sus menționate, fără alte obligații din partea societății.

Datele dumneavoastră sunt destinate utilizării de către Revo Natural; nu vor fi dezvăluite terților și nu vor fi transferate în străinătate.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi comunicate următorilor destinatari:

 • - Firmelor de curierat – pentru livrarea comenzilor.
 • - Partenerilor cu care lucrăm pentru a oferi cele mai bune servicii de comerț online - numai în cazul în care și aceștia se conformează Regulamentului General de Protecția Datelor.
 • - Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Revo Natural garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.
Prin citirea prezentei Politici de confidențialitate a datelor cu caracter personal luați la cunoștință garantarea următoarelor drepturi prevăzute de legea 679/2016: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a vă adresa justiției; dreptul la opoziție - dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea parțială sau totală a datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la centrudesanatate1@gmail.com.

Dacă anumite date despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Puteți să ne contactați telefonic la +40770 618 855.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. Revo Natural nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea, nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la centrudesanatate1@gmail.com sau telefonic la +40770 618 855.

SUNTEM PESTE TOT!

Poți comanda pe site-ul nostru sau folosind unul din următoarele canale:
Suntem aici pentru tine!

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre?

Sună la 0770 618 855 sau lăsă un mesaj completând formularul de contact.

Contactează-ne!